Hoppekåring 2015.


Så er årets hoppekåring veloverstået, vi havde i år fem hopper med, to 4 års og 3 ældre damer på 10 år.

De føste der skulle på banen var de to 4 års Falula og Marlies og de var begge i standart holdet.       Mosbækmindes Falula blev kåret i 2 kl A        Mosbækmindes Marlies blev kåret i 2 kl A med

       med 38 points.                                                  flotte 41 points,


  Den næste vi skulle have på banen var Gitte Nygård som var på 5 års og ældre standart hold, Gitte var kåret i 2 kl B med 35 points og vi håbede selvfølgelig at hun ville bliver kåret meget bedre, men hun faldt ikke i dommernes smarg og fik desværre kun 1 points mere så hun blev i 2 kl B dog med 36 points.     

                                                                      Gitte Nygård.  De sidste vi havde med var Yvonne af Hola og Ken´s hoppe Engbo´s Flora.      Yvonne af Hola gik på fløjen i hendes hold              Flora havde vi også med til omkåring hun

      med 40 points og dermed en kåring i 2 kl A,            var kåret i 2 kl A med 37 points og det blev

      hun blev også bedste 5 års og ældre medium          hun igen kåret med. 

      hoppe.        William var med som føltrækker for Yvonne og Floras føl og han klare det helt perfekt

        og vandt titlen som dagens bedste føltrækker.

   Yvonnes føl Mosbækmindes Yper.

Floras føl Engbo´s Diego.

Hoppekåring 2014.


Vi havde fem hopper med til hoppekåring i jylland, med os havde vi to standart hopper og den første der var på banen var Mosbækmindes Fina som opnåede en kåring i 2 kl A med 37 points, den næste der skulle på banen var Nygårds Sara som vi havde med til omkåring og hun opnåede også en kåring i 2 kl A med 38 points. Så havde vi to medium hopper med Hedelunds Fanny var den første og hun opnåede en kåring i 2 kl B med 34 poins, den næste var Pedersmindes Lya som fik 40 points og derfor også en flot kåring i 2 kl A. Den sidste pony vi havde med var Kens lille mini hoppe Engbo´s Filly og hun sluttede dagen perfekt af med en plads på fløjen med 43 points og dermed kåring i første klasse og mini champion og bedste dansk avlet mini hoppe 2014, så alt i alt en rigtig god kåring for stutteri Mosbækminde.

Lidt billeder fra dagen.
 

En meget stolt ejer og meget stolte opdrætter, kæmpe stort tillykke til Birthe og Torben Sauer for det flotte avlsresultat.

Smukke Fina som blev flot mønstret af Hans´ datter Janne Fina ejers af Hans´ barnebarn Silke.

Hedelunds Fanny.

Pedersmindes Lya.

Smukke Sara i god og fremgribende trav.

Fannys hoppeføl Felucca efter vores hingst Felix og Lyas hingsteføl også efter Felix.


3 april 2014.  En rigtig træls start på folings sæsonen.


I dag blev det første føl på Mosbækminde født. Wild-Rose var gået i fødsel 7 uger før tid og vi kunne se noget var galt så vi tilkaldte vores dyrlæge og han konstaterede at føllet var død inde i hende og at det vendte forkert, det var et cremedun hoppeføl.


Ungheste skue i skive d. 20 april 2014.


I dag har vi været til unghesteskue i Skive, vi havde tilmeldt 5 ponyer. En 1 års hingst Lamigo og en 1 års hoppe Porsche, to 2 års hopper Light og Kasandra og en 3 års hingst Jacob.

Winthers Lamigo gik fløj i holdet                      for 1 års hingste med 37 points.

Winthers Light gik nummer 5ud af 7 i holdet for 2 års hopper med 39 points og dermed en billet til finalen hvor hun modtog en flot ærespræmie fra Land og Fritid i Skive, tusind tak for den flotte ærespræmie.

Skovens Porsche gik nummer 5 ud af 9 i holdet for 1 års hopper og fik 37 points.

Kjældmands Jacob G var den sidste pony vi havde i ringen han gik nummer 3 ud af 4 i holdet for 3 års hingste, han fik 38 points og dermed også en billet til finalen. Jacob modtog en flot ærespræmie fra stutteri Øster Skårup. Tusind tak for den flotte ærespræmie.

Mosbækmindes Kasandra gik nummer 3 ud af 7 i holdet for 2 års hopper og fik 40 points og dermed en billet til finalen hvor hun modtog en flot ærspræmie fra Stald Skovgaard v/ Martin og Kathrine skov. Tusind tak for den flotte ærespræmie.

Lige et samlet billede af dagen flotte og rosetter ærespræmier.

Maj 2014 hingstekåring.

Den 17maj var vi til den årlige hingste kåring, vi havde 6 hingste med. Med os hjem havde vi 3 kårede hingste og en avlsgodkendt. Mosbækmindes Ripasso stillede vi til omkåring og han blev igen kåret i 2 kl B, så var der Mosbækmindes Kaptajn som blev kåret i 2 kl B, Mosbækmindes Tobias fik også en kåring i 2 kl B og tilsidst fik Kjeldmands Jacob G fik sin avlsgodkendelse med 37 points og stod på fløjen for de medium 3 års. Mosbækmindes Falesco og Mosbækmindes Kasmir modtog ikke kåring.

Mosbækmindes Kaptajn

(står til avlsbenyttelse)

Mosbækmindes Ripasso

(står til avlsbenyttelse)

MosbækmindesTobias

( er ikke på hingstelisten)

Skønne Jacob her i flot trav, står til avlsbenyttelse. Jacob ser brun ud på billedet med han er altså buckskin.

Mosbækmindes Falesco og Mosbækmindes Kasmir som desværre ikke blev kåret, dette betyder at Kasmir som ellers var kåret i 2 kl B ikke står til avlsbenyttelse mere.